Могильов сказав, що сам розбереться з розгромом "самобудів" кримських татар

Вівторок, 11 грудня 2012, 14:46

Питання знесення самобудів на земельній захопленні поблизу селища Молодіжного  Сімферопольського району буде вирішуватися в правовому полі.

Про це повідомив Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов на брифінгу в Сімферополі, повідомили в прес-службі Партії регіонів.

Глава кримського уряду закликав політсили не втручатися в питання міжнаціональних відносин.

"Я б нікому з політичних діячів не радив влазити в цю тему, вона дуже тонка і складна і може призвести до серйозних конфліктів у Криму. Цей клубок проблем накопичувався роками, а то й десятиліттями, тому розплутувати його необхідно тільки планово і поступово ... " - прокоментував ситуацію Могильов.

"Якщо є рішення судів, вони повинні виконуватися, але виключно в правовому полі. Правову оцінку повинні давати відповідні органи, вони зараз цим займаються ... ", - вважає він.

Глава кримського уряду повідомив, що за його дорученням розбиратися в те, що трапилося буде в тому числі Спеціальна комісія при Радміні АРК з вирішення питань самовільного захоплення землі та надання ділянок для будівництва житлових будинків.

"В принципі, у нас немає проблеми з виділення земельних ділянок, людей в основному не

влаштовує місце розташування цих ділянок, але треба знаходити консенсус, розуміння і виділяти всім громадянам однаково. Комісія наша буде займатися цією проблемою теж", - уклав Могильов.

Як відомо, в ніч з 30 листопада на 1 грудня біля селища Молодіжне Сімферопольського району на "галявині протесту" кримських татар були зруйновані близько сотні самобудів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування