Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція поскаржилася Пшонці на фракцію Компартії

Середа, 12 грудня 2012, 16:47

Депутат фракції "Батьківщина" Микола Катеринчук просить Генеральну прокуратуру розібратися з обставинами формування фракції Комуністичної партії.

"Я просив би мій виступ вважати як запит до генерального прокурора в зв’язку з тим, що невідомі особи вчинили злочин і сфальсифікували документи, пов’язані з реєстрацією фракції комуністів", - заявив він на засіданні Верховної Ради.

"Юридичних підстав для формування цієї фракції і прийняття нею участі в статусі фракції роботі пленарного засідання першої сесії (ВР 7 скликання) не існує", - сказав Катеринчук.

Він також звернувся до представників "Свободи" у тимчасовій президії парламенту: "На якій підставі ви оголосили присутність членів Комуністичної партії як фракції в лічильній комісії? Дякую за відповідь, давайте".

Перед ним слово мав депутат "Батьківщини" Сергій Соболєв, який запитав: на підставі чого в проекті рішення Верховної Ради "є таке поняття, як фракція комуністів".

"Читайте регламент. Згідно з регламентом, вони мають право на депутатську групу, яка налічує найменшу чисельність фракції – тобто 37 чоловік. Скажіть, на якій підставі винесено таке рішення?", - заявив він.

На це головуючий на засіданні "регіонал" Олександр Єфремов заявив, що "у нас не вечір запитань і відповідей".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: