Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губернатор хоче мера від ПР, щоб не було як у Верховній Раді

Субота, 15 грудня 2012, 09:43

Голова Херсонської ОДА Микола Костяк упевнений, що на майбутніх виборах мера Херсона переможе представник Партії регіонів.

Про це він заявив на брифінгу після сесії Херсонської облради, передає УНІАН.

Зокрема, він відзначив, що, швидше за все, вибори мера Херсона відбудуться в березні-квітні 2013 року.

"У мене є своє бачення, але однозначно - це буде представник Партії регіонів. Давайте просто поміркуємо: у міській раді 76 депутатів, плюс - голова, тобто, 77. З них депутатів від Партії регіонів - 49. Було 46, потім ще троє додалося. Припустимо, що переміг представник Об'єднаної опозиції. Яке буде після цього співпраця з депутатським корпусом? Ми вже це проходили, коли відкривали сесію, і не могли її закрити", - сказав губернатор.

"Подивіться, що сьогодні відбувається у Верховній Раді. Сміховисько на весь світ! Сьогодні Європарламент звернув увагу на те, що відбувається в Україні. Потрібна конструктивна робота на всіх рівнях: у сільській, міській, районній, обласній і Верховній радах", - вважає Костяк.

Згідно з оголошеними ЦВК результатами виборів, у мажоритарному виборчому окрузі №182 переможцем став чинний мер Херсона Володимир Сальдо. Він набрав 27 183 голосів виборців (37.9%). Його відрив від представника ОО "Батьківщина", який прийшов другим, Олексія Урсуленка становив лише 934 голоси. При цьому більш як 5,5 тисяч бюлетенів на цьому окрузі було зіпсовано.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування