Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Друзі" посадовця, що влаштував ДТП у Дніпропетровську, заважали слідчим

Неділя, 2 грудня 2012, 09:37

Друзі голови Зачепилівської райради Харківської області намагалися перешкодити слідчим у лікарні, куди посадовець потрапив після ДТП в Дніпропетровську.

Як повідомляє ТСН, внаслідок ДТП понівечено чотири авто, одна людина загинула, ще троє дістали травми. За попередньою версією, правила дорожнього руху грубо порушив водій позашляховика, в якому був голова райради.

За словами хірурга міської лікарні №6 Олексія Оганова, посадовець був шпиталізований з відкритою черепно-мозковою травмою, йому було надано допомогу.

До його палати вночі прибула група підтримки. Чоловіки, що назвалися його друзями, поводилися так, що слідчим довелося викликати "Беркут".

"Заважали слідчому проводити слідчі дії. Ну, словесно. І була штовханина", - розповів керівник відділу ГУ МВС України в Дніпропетровській області Сергій Литвин.

"Було викликано патрульну службу, "Беркут", який витіснив даних осіб з приміщення", - додав він.

Слідчі кажуть, що чоловік відмовляється давати свідчення. Втім, правоохоронці вже встановили – водій позашляховика сів за кермо нетверезим.

Як повідомили джерела у правоохоронних органах, за кермом позашляховика був уродженець Монголії, 40-річний голова Зачепилівської районної ради у Харківській області. Автомобіль йому офіційно не належить.

"Він мешкає в Дніпропетровську. Швидше за все, їхав додому – за місцем реєстрації", - відзначив речник ГУ МВС України у Дніпропетровській області Олексій Щербатов.

Посадовець залишається у лікарні під вартою правоохоронців. Проти нього вже розпочали кримінальне провадження. За скоєння ДТП, що призвела до загибелі людини, йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...