Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога попереджає владу: притиснутий до стінки бізнес може вибухнути

Субота, 22 грудня 2012, 08:58

Невдоволення, нетерпимість і озлобленість, наростаючі в українському суспільстві, здатні спровокувати бунт.

Про це у своїй статті для ZN.UA пише народний депутат Віктор Балога.

Політик зазначив, що громадянська активність суспільства рік від року "здувається", що виразно ілюструє відсоток явки, що знижується від виборів до виборів.

"Стихійні акції протесту є моментальною реакцією на локальні або тактичні проблеми і не є чинником загальнонаціонального масштабу. Апатичне відношення до політичних процесів стало трендом, влада дратує практично всіх. Політикам довіряють все менше", - пише депутат.

"Невдоволення, нетерпимість і озлобленість продовжують накопичуватися повсюдно, і залишається лише сподіватися на Бога, щоб ця гримуча суміш не спровокувала вибух гніву, викликавши до життя бунт, безглуздий і нещадний", - зазначив він.

Балога вважає, що притиснуте до стінки бізнес-середовище здатне вибухнути першим, спровокувавши детонацію в інших верствах суспільства.

"Відйом заробленого, чим по суті є податкова політика, побільшена корупційними поборами, в останні роки доповнився "віджимом" власності. А це вже прийоми межі фолу. Бізнесу є що втрачати і є чим захищатися. Влада цю обставину, схоже, в розрахунок не бере", - підкреслив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...