Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

"Газ Україна" купила ФК "Металіст"

Понеділок, 24 грудня 2012, 11:35

Група компаній "Газ Україна" досягла домовленостей щодо придбання ФК "Металіст" у бізнесмена Олександра Ярославського.

Про це повідомляє сайт футбольного клубу.

"Компанія підтримає команду на відповідальному етапі розвитку й виступить у якості інвестора футбольного клубу. Наша компанія погодилася виступити в якості інвестора клубу й забезпечити його стабільне фінансування. Це дозволить зберегти колектив і продовжити розвиток команди", - заявили в "Газі України".  

Інформацію про продаж "Металіста" підтвердив і Ярославський.

"Це остаточне рішення. Такими заявами не розкидаються", - сказав він у коментарі Ua-Футбол.

Разом з тим, відповідаючи на запитання, чи відповідає дійсності інформація про те, що клуб продано Сергієві Курченку, Ярославський сказав:

"Правда, що я знайшов спонсора, який буде фінансувати клуб. Я клуб не кинув, а плавно передав його людині, яка має гроші. Як мені здасться. А людина, яка клуб придбала, нехай сама про себе скаже. Це буде більш коректно".

Він також додав, що, незважаючи на те, що інвестував в "Металіст" $570 мільйонів, продаючи клуб не ставив за мету повернути ці гроші.

"Гроші для мене – питання 25-е. Я вклав в "Металіст" більше, ніж гроші. Я вклав у нього серце й душу, і мені не байдуже, як буде розвиватися клуб далі. Щодо грошей. Я людина досить небідна. Якщо мені щось не повернеться, я це якось переживу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування