Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УДАР: влада взялася за підкуп опозиційних депутатів

Середа, 26 грудня 2012, 08:57

Влада Київської області за допомогою підкупу і тиску переманює на свій бік опозиційних депутатів місцевих рад.

Про це заявив голова фракції "УДАР" у Києво-Святошинській районній раді Костянтин Бєдовой, повідомляє прес-служба облорганізації.

За його словами, найбільш кричуща ситуація склалася у Києво-Святошинській районній раді, де ще навесні стало відомо про існування "тушок".

Він додав, що тоді керівництво "УДАР" вирішило перереєструвати місцеву парторганізацію та вигнати зрадників, але "районне управління юстиції не давало можливості переоформити документи, а голова Києво-Святошинської райради всіляко уникає розгляду питання стосовно виключення "тушок" із "УДАРу".

"Як голова фракції "УДАР" уповноважений офіційно заявити, що наразі у Києво-Святошинській районній раді партію "УДАР" представляють три депутати – Бєдовой, Коваленко і Бернадська", - наголосив Бєдовой.

"Інші депутати поки формально знаходяться у фракції "УДАРу", але, поставивши власні меркантильні інтереси вище суспільних та партійних принципів, стали прихованими регіоналами і синхронно голосують із владою. Рішенням партії їх було виключено із фракції ще 9 місяців тому", – зазначив він.

На переконання Бєдового, це робиться з єдиною метою – повторити успішний сценарій 2010 року боротьби влади з опозицією, коли за допомогою тушок і зрадників створювалися клони місцевих осередків опозиційних партій і таким чином блокувалася можливість брати участь у виборах.

"Нас намагаються максимально дискредитувати, аби у 2015 році ми не перетворили нинішніх чиновників на опозиційних діячів", – заявив  Бєдовой.

Як відомо, лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко заявив, що впевнений, що в його фракції немає зрадників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування