Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З учительки, яку намагаються виселити з Печерська, зняли одне звинувачення

Четвер, 27 грудня 2012, 14:25

Міліція закрила кримінальне провадження за фактом смерті вітчима київської вчительки, яку намагаються виселити з її власного будинку, в тому числі через спробу притягнути до відповідальності за смерть близької людини.

Кримінальне провадження було закрито 26 грудня у зв’язку з відсутністю в діяннях Москаленко складу кримінального правопорушення, пише УНІАН.

Як зазначили в міліції, згідно з висновків судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала 25 січня 2010 року від черепно-мозкової травми.

"У ході досудового розслідування зібрані в справі докази вказують на те, що причиною смерті чоловіка стало падіння у дворі власного будинку з висоти його власного зросту на асфальтове покриття", - повідомили в міліції. 

Як відомо, у вівторок Ніна Москаленко заявила, що вчинить самоспалення у разі, якщо Апеляційний суд не скасує попереднє рішення Печерського райсуду Києва про виселення її з будинку.

Крім того, вона спростувала заяву прокуратури про надання їй цілодобової охорони.

Київська вчителька Ніна Москаленко вже півроку воює за власну землю і будинок на Печерську. Вона пережила кілька рейдерських нападів, її вікна били, а на неї завели три кримінальні справи і намагалися звільнити з роботи.

За цими діями, як підозрює вчителька та її представники, стоїть Грицак. Також висувалися версії про те, що фігурантами цієї справи є хокеїст Юрій Бабенко, який володіє кількома ділянками землі поряд, а також генерал Станіслав Денисюк (колишній начальник УМВС в Харківській області, начальник податкової адміністрації Харківської області) і генерал, колишній начальник УМВС в Сумській області Олександр Москальчук.

Нещодавно Печерський райсуд постановив виселити Ніну Москаленко з її мамою і неповнолітнім сином з її будинку.

Представники вчительки розповідали, що зверталися до багатьох політиків і депутатів, однак майже ніхто не зміг їм допомогти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...