Азаров знову все поміняв в "Охматдиті"

П'ятниця, 28 грудня 2012, 16:35

Кабінет міністрів скасував наказ Міністерства охорони здоров’я про призначення Володимира Поворознюка керівником національної лікарні "Охматдит".

Як повідомляє урядовий портал, відповідне розпорядження підписав 24 грудня прем’єр-міністр Микола Азаров.

Крім того, скасували наказ МОЗ від 28 листопада № 258-о про затвердження нової редакції Статуту "Охматдиту" і наказ Мінздоров’я від 4 грудня № 270-о про приведення організаційної структури лікарні у відповідність до Статуту.

Раніше МОЗ повідомляв, що згідно зі статутом "Охматдиту" було ліквідовано дві посади – гендиректора і головного лікаря закладу – і введено одну посаду головного лікаря.

Тепер Кабмін повідомляє, що Міністерству охорони здоров’я доручено затвердити у 3-денний строк нову редакцію Статуту "Охматдиту", передбачивши в ньому "утворення наглядової ради, а також норму про те, що генеральний директор лікарні призначається на посаду та звільняється з посади за погодженням з Кабінетом міністрів".

В уряді пояснюють, що все це робиться на виконання доручення президента Віктора Януковича від 21 грудня і "з метою збереження доступності та забезпечення якості високоспеціалізованої медичної допомоги дітям", яка надається у "Охматдиті".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News