Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров закликає переписати закон про держзакупівлі

Середа, 16 січня 2013, 10:22

Прем'єр Микола Азаров наголошує на необхідності активізації роботи над законопроектом про внесення змін до закону про державні закупівлі.

Про це він сказав на засіданні Кабміну 16 січня.

За словами прем’єра, змінами до закону пропонується надати перевагу вітчизняному виробнику.

"Пропонується на період до 31 грудня 2015 року надати право замовнику в разі проведення процедур закупівель встановлювати учасникам торгів такі кваліфікаційні критерії, як наявність власних виробничих потужностей та/або центрів обслуговування на території України", - сказав він.

Азаров відзначив, що запропоновані зміни не лише підтримають вітчизняного виробника під час держзакупівлі, а й стимулюватимуть іноземні компанії та підприємства активізувати створення виробництва та сервісних центрів в Україні.

Прем'єр також нагадав, що необхідно загалом оновити пакет урядових законопроектів, які не були розглянуті попереднім складом Верховної ради.

"Ще раз звертаю увагу всіх міністрів та керівників відомств: треба за короткий час до відкриття чергової сесії парламенту здійснити прискіпливу ревізію законопроектів, які треба знову вносити на розгляд Верховної ради", - підсумував Азаров.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...