Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль вирішив довести, що Королевська "неук"

Середа, 16 січня 2013, 17:41

Міністр соціальної політики Наталія Королевська можливо не навчалася у Східноукраїнському університеті Луганська.

Про це пише на своїй сторінці в мережі Facebook депутат від "Батьківщини" Геннадій Москаль.

"За моїми даними, вона в 1992 році (про що мовчить у офіційній біографії) вступила до Вищої школи бізнесу в Алчевську (вул. Чапаєва, 57). Після 1 курсу її відраховують звідти як людину, що так і не приступила до навчання - грубо кажучи, тупо не здала жодного іспиту першого семестру", - розповідає він.

"Згодом, в 1995 році вона знову вступила туди ж - але її знову відраховують за несплату навчання", - уточнив депутат.

"Виникає питання: якщо Королевська, за даними якогось піарщика Східноукраїнського університету, з 1993 року навчалася в цьому університеті в Луганську, то для чого вона так затято намагалася вступити до малопривабливої "вищої" школи бізнесу в Алчевську (зараз ця установа банкрут і знаходиться в процесі санації)?", - вказує Москаль.

"Так може вона таки не вчилася в Східноукраїнському університеті? Обіцяю, що документи щодо навчання цієї мрійливої пані у вищій школі бізнесу Алчевська, про яке вона намагається не згадувати, будуть мною опубліковані незабаром", - пообіцяв він.

Як відомо, раніше Москаль повідомив, що у грудні Королевська заявила в міліцію, що загубила на вулиці в Луганську диплом про вищу освіту.

У Королевської уточнили, що міністр соціальної політики має два дипломи про вищу освіту.

А в Східноукраїнському національному університеті В. Даля, підтвердили, що вона навчалася на економічному факультеті з 1993 по 1997 роки.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування