Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратники Тимошенко про нову справу: у влади паралізувало розум

П'ятниця, 18 січня 2013, 18:32

Партія "Батьківщина" заявляє, що 18 січня стало найганебнішим днем в історії правоохоронної системи, коли влада показала абсолютну зневагу до прав людини та норм закону.

Про це йдеться в заяві політсили.

"Уранці за прямим наказом Януковича "Беркут" за підтримки бритоголових молодиків застосував фізичну силу до жінок-народних депутатів, які приєдналися до лідера опозиції Юлії Тимошенко в акції громадянської непокори", - йдеться в повідомленні.

"Був брутально порушений закон та права людини, - уточнили в "Батьківщині".

"День продовжився черговим судовим фарсом у харківському суді. А апогеєм ганьби надвечір стало озвучене генпрокурором замовлення Януковича про намір засудити Тимошенко до довічного ув’язнення", - додали в партії.

В "Батьківщині" вважають, що "влада перейшла всі межі здорового глузду і досягла дна правового нігілізму та морального падіння".

"Розуміючи, що в брудних порожніх справах проти Тимошенко найближчим часом поставить крапку Європейський суд з прав людини, поплічники Януковича пішли на зухвалий і брехливий відчайдушний крок", - йдеться в повідомленні.

"Їх страх паралізував їх розум. Вони вже не приховують, що хочуть пожиттєво тримати за ґратами не лише лідера опозиції, а й усю Україну. Бо вони планують пожиттєво грабувати нашу країну та знущатись над мільйонами українців. Але цього не буде!", - запевняють в партії.

"Кримінальне угруповання, що засіло в президентських, урядових, прокурорських та інших державних кабінетах та веде країну до економічної катастрофи і міжнародної ізоляції, буде відсторонено від влади. Саме вони сядуть на лаву підсудних, саме їх буде судити незалежний український суд", - обіцяють соратники Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...