Тягнибок не збирається в єдину партію

Вівторок, 22 січня 2013, 12:46

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок вважає недоцільним створення опозиційними силами єдиної політичної партії.

"Я не думаю, що доцільно створювати політичну силу, де будуть представлені різні ідеології", - заявив Тягнибок журналістам у вівторок у Києві, коментуючи заклик екс-прем'єра України Юлії Тимошенко з нагоди Дня соборності активізувати роботу зі створення єдиної потужної партії на базі опозиційних сил.

Він наголосив, що три опозиційні партії ("Батьківщина", "Свобода" та "УДАР") роблять усе, щоб спільними зусиллями протистояти "бандитському режиму Януковича", повідомляє Інтерфакс-Україна.

У свою чергу лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк зазначив, що створення єдиної демократичної партії - це одне з основних завдань опозиції.

За словами Яценюка, необхідно створити партію, "здатну перемагати не лише на парламентських, а й на президентських виборах".

Він нагадав, що створення такої партії - "наша спільна позиція разом із Юлією Тимошенко, про яку заявляли досить тривалий час".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News