Журналісти відновили історію навчання Королевської

П'ятниця, 25 січня 2013, 11:13

Міністр праці та соціальної політики Наталія Королевська заочно закінчила Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля у 1997 році.

Про це йдеться у відповіді вузу на інформаційний запит "Острова".

Начальник центру зв'язків з громадськістю Щербак розповів "ОстроВу", що 9 вересня 1993 року наказом Королевська у зв'язку з переведенням на 2 курс економічного факультету (денна форма навчання) з Вищої школи економіки міста Алчевська була допущена "до ліквідації доздач" академічної різниці.

При цьому переведена на денну форму навчання студентка Королевська закінчила університет заочно.

 

"У 1997 році Королевська закінчила спеціальність "Менеджмент у виробничій сфері"... Захист дипломного проекту на тему "Управління матеріальними ресурсами підприємства" відбувся 17 червня 1997 року", - сказано у відповіді.

"На підставі рішення Державної екзаменаційної комісії Королевській Н.Ю. присвоєна кваліфікація менеджера з врученням диплома встановленого зразка", - йдеться у відповіді на інформаційний запит.

Як і коли Наталія Королевська перевелася з денного відділення на заочне у вузі не повідомили.

Як повідомлялося раніше, народний депутат Геннадій Москаль заявив, що Наталія Королевська втратила свій диплом в день, коли було потрібно подавати документи в Кабмін.

Вона начебто загубила його на вулиці Луганська.

Політик не виключає, що "Королевська насправді не втрачала документ про вищу освіту, а просто вона його не має".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування