Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З України видворили можливого наступника Діда Хасана

П'ятниця, 25 січня 2013, 17:26

За межі України екстрадовано впливового "злодія у законі" відомого у кримінальних колах на прізвисько "Омар Уфімський".

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Як відомо, раніше "Омар Уфімський", перебуваючи у міждержавному розшуку, був затриманий працівниками управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Одеській області.

Тоді у "законника" було вилучено вогнепальною зброю, яку він незаконно зберігав, за що його і було засуджено Приморським райсудом Одеси до позбавлення волі.

Після звільнення авторитета з місць позбавлення волі відносно нього одразу застосували екстрадиційний арешт, оскільки з 2008 року чоловіка розшукують правоохоронні органи Росії за вчинення тяжких злочинів (вимога передачі чужого майна під погрозою застосування насильства, викрадення людини із застосуванням зброї з корисливих спонукань).

Як повідомив заступник начальника Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС Віталій Стрижак: "Згідно з вироком Міщанського райсуду Москви у Росії Омара очікує 7,5 років позбавлення волі з відбуванням покарання у виправній колонії суворого режиму".

За даними деяких джерел після того, як у Москві поховали 74-річного Аслана Усояна - відомого кримінального авторитета Діда Хасана, розстріляного у центрі міста, 22 січня з одеської в'язниці вийшов на свободу Омар Бокаєв, більш відомий у вузьких колах як злодій в законі "Омар Уфимський" або "Дядя", який може стати його наступником.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування