Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка звинуватили Бондарчука в спробі "рейдерського захоплення" партії

Субота, 26 січня 2013, 16:46

Екс-президент, глава "Нашої України" Віктор Ющенко на засіданні політради 9 лютого оголосить план виходу партії з кризи.

Про це повідомила в суботу агентству "Інтерфакс-Україна" член політради партії Ірина Ваннікова.

За її словами, в суботу "відбулося розширене засідання президії, на якому було прийнято рішення провести політраду 9 лютого".

Вона розповіла, що в суботу на зустріч членів політради партії, яка проходила на вул. Грушевського в Києві, прийшло понад 50 осіб, які підтримують Ющенка.

"Прийшло більше 50 осіб, але не всі були членами політради, не вистачило одного голосу для проведення засідання. Було 47, а кворум становить 48. Було прийнято рішення провести розширене засідання президії", - розповіла Ваннікова.

За її словами, Ющенко анонсував, що 9 лютого на засіданні політради оголосить план виходу партії з кризи. Він має намір також розповісти про своє бачення розвитку ситуації в Україні, її взаємин з Європейським Союзом та інтеграції до євроструктур.

Коментуючи ситуацію, яка склалася в партії "Наша Україна", зокрема проведення в суботу паралельних зустрічей прихильників глави політради Сергія Бондарчука і Ющенка, Ваннікова зазначила, що "вдалося запобігти спробі рейдерського захоплення "Нашої України".

На думку Ваннікової, причини поведінки Бондарчука банальні - це бажання забрати готову партію і зробити її своєю політичною силою. "Набагато легше і дешевше взяти готовий проект, розкручений бренд, ніж з нуля створювати партію", - зазначила вона.

Ваннікова розглядає останні події, як спробу перевороту. "Але нічого не вийшло. Більшість підтримують Віктора Ющенка, більшість прислухається до Віктора Ющенка і бачать за ним перспективи", - підкреслила вона.

Як повідомлялося, в суботу прихильники Ющенка і прихильники Бондарчука намагалися провести два паралельних засідання політради в різних місцях.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування