Азаров ініціював звільнення голови "Укрдержреєстру"

Середа, 30 січня 2013, 09:31

Прем’єр Микола Азаров ініціював звільнення голови "Укрдержреєстру" Леоніда Єфименка за незадовільну організацію роботи Державної реєстраційної служби.

Про це він заявив під час засідання уряду 30 січня.

"Я подав на звільнення керівника "Укрдержреєстру"", - сказав Азаров.

За його словами, у країні запрацювала Державна реєстраційна служба, яка була покликана скоротити терміни та кількість процедур під час продажу нерухомості, а також дозволила здійснювати процедуру реєстрації, як працівниками держреєстру, так і приватними нотаріусами.

"Усе це добре задумано, але як виконується. Я незадоволений тими помилками і недоліками, а іноді очевидними організаційними прорахунками під час запровадження нової системи. Чому з самого початку для людей були створені певні незручності? Хто заважав уникнути їх одразу ж?", - обурився Азаров.

За його словами, в кількох обласних центрах і навіть в Києві центри реєстрації відкрилися у погано пристосованих і важкодоступних для громадян місцях.

Крім того, громадяни були погано проінформовані про місце і час роботи центрів реєстрації, у результаті чого виникали черги і справедливі нарікання.

"Цим фактам взагалі немає виправдання! Уряду вже довелося терміново втручатися в ситуацію!" – наголосив прем’єр.

Він також додав, що дав доручення віце-прем’єр-мінстру Олександру Вілкулу разом з Мінюстом та Мінрегіонбудом створити робочу групу, яка повинна у найкоротші терміни усунути усі проблеми і прорахунки в організації цієї роботи.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування