"Дорожній контроль" каже, що їх журналіста "замовили"

Середа, 30 січня 2013, 17:33

Журналісту "Дорожнього контролю" Андрія Дзіндзю погрожує розправою підполковник ДАІ Києва Тищенко.

Про це у четвер повідомляється на сайті ресурсу.

"На журналіста газети "ДК" Андрія Дзіндзя відкрито полювання. Заступник начальника Полку ДАІ м. Києва Тищенко В.В. за 10 тисяч доларів найняв бандитів, які повинні розправитися з нашим журналістом", - йдеться в статті.

"Група виконавців приїхала з Донецька і з неділі вже знаходиться у Києві", - додає видання.

"Тищенко В.В. поставив завдання поламати ноги журналісту "ДК" Дзіндзю і відрізати йому кінчик язика. На даний момент за Андрієм ведеться стеження - встановлюються маршрути його пересування. Також нам відомо, що групу бандитів возять по місту самі співробітники ДАІ", - пише "ДК".

Видання повідомляє, що між Тищенко та Дзіндзем вже півтора року триває конфлікт, що підтверджують множинні відеозаписи.

"25 січня підполковник Тищенко подзвонив Андрію на мобільний телефон і в ході розмови назвав Дзіндзя "тварюкою", а також явно погрожував. Дана розмова булла опублікована на youtube.com після чого Тищенко "влетіло" від начальства", - уточнюють журналісти.

"Кілька місяців тому, підполковник Тищенко офіційно звертався до прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу проти Дзіндзя. Це сталося після того, як "ДК" викрила злочинну діяльність приватних штрафмайданчиків ДАІ. Однак, в прокуратурі Тищенка "послали", що його дуже розлютило" , - вказує видання.

Раніше "Дорожній контроль" публікував інформацію, що "проти Тищенко В.В. порушувалася кримінальна справа за ст. 365 КК - перевищення влади та службових повноважень, однак ця справа кудись зникла".

Крім цього, Тищенко неодноразово погрожував і іншим журналістам "ДК" арештом, про що також є відеозаписи, які зберігаються в архіві "ДК".

Як відомо, 24 березня 2012 року в 10-40 ранку, керівника "Дорожнього контролю" Ростислава Шапошникова викрали біля власного будинку, відвезли у ліс і жорстоко побили.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування