Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонал" вважає, що опозиція - "паразитуючі шахраї"

Середа, 30 січня 2013, 18:35

Представники опозиції під час збору підписів щодо проведення позачергової сесії Верховної Ради показали себе, як шахраї та фальсифікатори.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Владислав Лук’янов в інтерв’ю ТВі, коментуючи свою заяву про те, що частина підписів народних депутатів була підроблена.

"З юридичного погляду, підґрунтя для проведення позачергової сесії немає. Тому що ті документи, які було надано керівниками опозиції, містили або елементи підробки, або сфальсифіковані документи", - зазначив він.

"Чому я маю право так говорити? Бо дата збору підписів, яку було оголошено, - 22 січня, цього дня частини людей, які були у списку, не було на території України. Друге питання - не всі депутати, які навіть перебували на території України, поставили особисто підписи. Тож фальсифікація й шахрайство - очевидні", - уточнив Лук’янов.

Окрім того, політик вказав на відсутність в опозиції системної роботи й наявності паразитичних ознак.

"Приблизно два роки опозиція паразитує на Тимошенко й усьому іншому, бо вони самі не працюють із виборцями, не ведуть активних комунікацій", - заявив депутат.

"Тільки прийшли, відзвітували: "От ми там стояли в Харкові, або ми провели мітинг якийсь, а от поїхали в Європу, гарно провели канікули, ну й для того, аби відзвітувати, сфотографувалися з прапором чи фото Тимошенко біля якогось приміщення". Реально системної роботи немає", - стверджує Лук’янов.

Як відомо, три опозиційні фракції - "Батьківщина", "Удар" і "Свобода" - зібрали 158 підписів (за необхідних 150) для скликання позачергової сесії і подали документи Рибаку.

Спікер заявив, що не може скликати сесію. Спочатку в Рибака викликала сумніви справжність деяких підписів. Згодом він повідомив, що проводити позачергову сесію просто дорого - 3,5 мільйонів гривень.

В опозиції повідомили, що спікер порушив ст. 83 Конституції і ст. 11 закону про регламент, створивши небезпечний прецедент в історії українського парламентаризму.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування