У ПР називають "фейкові смс" опозиції провокацією

Четвер, 31 січня 2013, 12:39

У Партії регіонів вважають розіслані опозиційним депутатам повідомлення про скасування засідання у четвер, провокацією самої опозиції.

Про це заявив у четвер журналістам член фракції партії регіонів Володимир Олійник.

На його думку, перевірити процедуру розсилки повідомлень мають правоохоронні органи та служби внутрішньої безпеки політичних сил.

"Але я їх прочитав в Інтернеті, і вони за змістом настільки недолугі і безглузд, що якщо депутат отримує таку "есемеску", він має щонайменше передзвонити колезі", - сказав Олійник.

Він також сказав, що "деякі політичні сили вже займалися подібними схемами", натякаючи на опозиційні сили.

"Тому я вважаю це провокацією самої опозиції", - додав регіонал.

Михайло Чечетов також озвучив думку, що історію з розсиланням смс придумали "креативні кадри" у самій опозиції, щоб згладити невдалу спробу зборів опозиційних фракцій.

"В опозиціонерів були серйозні сумніви, а чи зможуть вони взагалі зібратися. І для того, щоб не зганьбитися й зіграти з гарною міною при поганій грі, придумали всю цю історію з смс-повідомленнями", - цитує його прес-служба ПР.

За словами Чечетова, при чисельності опозиції близько 200 людей, у четвер "у залі були присутні менше сотні опозиціонерів", а "половина на політичне збіговисько не з’явилася, промінявши його на Канари, Мальдиви й Альпи".

"Закінчилося все це шоу втечею до каси парламенту, де видавали зарплату. І коли порахували, то біля каси опозиціонерів виявилося більше, ніж присутніх у залі", - сказав він.

Як відомо, в "Батьківщині" заявили, що збори депутатів від опозиції намагалися зірвати невідомі, телефонуючи вночі депутатам з повідомленнями про те, що захід нібито відміняється.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування