Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кабмін приставив до Ради зв’язкових-"роз’яснювачів"

Понеділок, 11 лютого 2013, 11:15

Кабінет міністрів визначив своїх представників, відповідальних за взаємодію з комітетами Верховної Ради і Спеціальною контрольною комісією парламенту з питань приватизації.

Відповідне розпорядження №55-р "Про забезпечення взаємодії Кабінету міністрів з Верховною Радою" уряд ухвалив 6 лютого, повідомляється на сайті Кабміну.

Крім того, будуть визначені заступники керівників центральних органів виконавчої влади, які забезпечуватимуть зв’язок із Верховною Радою та її органами, координацію законотворчої роботи та оперативне вирішення питань, що виникатимуть у відносинах.

Реалізація розпорядження сприятиме підвищенню ефективної взаємодії Кабміну з Верховною Радою, спрямованої на законодавче врегулювання актуальних питань державного розвитку і реалізацію проголошених президентом реформ, стверджують у уряді.

Члени Кабінету міністрів, судячи з повідомлення, повинні будуть "якісно" роз’яснювати основні положення законодавчих ініціатив та доцільність ухвалення проектів законодавчих актів, своєчасно узгоджувати суперечливі позиції, вирішувати суперечливі питання до моменту їх винесення на розгляд Верховної Ради на пленарних засіданнях.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...