Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "регіоналів" є ідея, як запустити Раду без бійок

Вівторок, 12 лютого 2013, 07:25

У Партії регіонів планують перехопити в опозиції контроль над президією Верховної Ради завдяки своїй чисельності, без бійок.

Так, депутат Володимир Олійник сказав газеті "Комерсант-Україна", що найкращим варіантом буде, "якщо опозиція сама отямиться", але якщо цього не трапиться, парламент доведеться повернути до робочого стану.

"Але в жодному разі не хочеться повертатися до штовханини, бійок і викликати швидку допомогу. Є можливість обійтися без цього", - заявив він.

"Згадаєте парламентську практику. Якщо біля трибуни буде чергувати 20 осіб, а в зал увійде 200, то одразу виявляється, що вартові втомилися, ніхто не хоче битися й ті, хто прийшов, спокійно займають трибуну. Це – не силовий варіант", - запевнив Олійник. 

Раніше в опозиції заявляли, що готові до силового варіанту розблокування Верховної Ради, і з наступного тижня, який має бути пленарним, у сесійній залі будуть усі депутати трьох опозиційних фракцій.

"Регіонал" Олійник уже заявив також, що Партія регіонів готова до перевиборів до Верховної Ради за мажоритарною складовою у разі продовження блокування роботи парламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування