Тимошенко до Києва не вивозили

Середа, 13 лютого 2013, 07:25

Юлія Тимошенко, як і раніше, перебуває в харківській лікарні, її не повезли до Києва для участі в проведенні слідчих дій у провадженні про вбивство Євгена Щербаня.

Про це заявили вранці прихильники екс-прем'єра, які чергували в ніч із вівторка на середу під лікарнею, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Її досі (до 7:00) не вивозили й нібито усе тихо", - сказала одна із прихильниць екс-прем'єра.

Як повідомлялося, 13 лютого, о 14:00 у приміщенні Апеляційного суду Києва слідчий суддя Печерського райсуду Оксана Царевич проведе засідання – слідчі дії в рамках розслідування вбивства депутата Євгена Щербаня в 1996 році.

У вівторок, 12 лютого, Державна пенітенціарна служба повідомила, що Тимошенко в категоричній формі відмовилася від участі в судовому засіданні для участі в допиті свідка в Печерському райсуді Києва 13 лютого, про що складено відповідний акт.

У свою чергу, захисник Тимошенко Сергій Власенко запевнив, що вона не відмовлялася від участі в засіданні ні в письмовій, ні в усній формі.

А захисник Андрій Кожем'якін стверджував, що існує висока ймовірність того, що Тимошенко буде 13 лютого доставлена ​​у Київ для допиту свідків у справі про вбивство Щербаня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування