Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суддя вирішує, чи виявила Тимошенко до неї неповагу

Середа, 13 лютого 2013, 13:22

Суддя Оксана Царевич оголосила перерву в засіданні Печерського суду, де проводяться слідчі дії у справі про вбивство Євгена Щербаня, щоб винести рішення щодо дій Юлії Тимошенко.

Про це з зали суду повідомляє кореспондент "Української правди".

На початку засідання суддя повідомила, що від Юлії Тимошенко факсом отримала заяву.

"Суддя її прочитала і (сказала – УП): "Ця записка містить явну зневагу до суду", – переповів слова судді захисник екс-прем'єра Сергій Власенко, оскільки журналісти не потрапили на початок засідання.

Після цього суддя вийшла в нарадчу кімнату, щоб прийняти рішення. При цьому Власенко висловив здивування діями Царевич, зауваживши, що виявляти неповагу можна лише безпосередньо на засіданні суду.

Як відомо, 18 січня генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що Генпрокуратура завершила розслідування кримінальної справи про вбивство народного депутата Щербаня.

Екс-прем'єру Тимошенко вручено повідомлення з підозрою її в організації спільно з екс-прем'єром Павлом Лазаренком умисного вбивства Щербаня з корисливих мотивів.

Пізніше заступник голови фракції "Батьківщина" Сергій Пашинський заявив, що досудове слідство у справі про вбивство Євгена Щербаня не завершено, як про це заявляв генпрокурор Віктор Пшонка, а ГПУ просто взяла додатковий час на фальшування справи. 

Згодом у Генпрокуратурі заявили, що Тимошенко затягує слідчі дії у справі Щербаня.

6 лютого слідчий суддя Печерського райсуду Києва Оксана Царевич перенесла проведення слідчих дій у режимі відео-конференції в рамках розслідування вбивства Щербаня на 7 лютого 14.00. 

Однак Тимошенко заявила, що не буде брати участь у судовому засіданні, бо не встигає до нього підготуватися. 

Після цього суд перенесли на 13 лютого, однак Тимошенко не приїхала і на це засідання. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування