Азаров запевнив європейців, що не може дочекатися розблокування Ради

Середа, 13 лютого 2013, 21:32

Реформа українського виборчого законодавства розпочнеться відразу після того, як Верховна Рада відновить роботу в нормальному режимі.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров під час зустрічі з главою міжнародної місії Бюро демократичних інститутів та прав людини (БДІПЛ) ОБСЄ із спостереження за парламентськими виборами в Україні 2012 року Одрі Гловер.

"Як тільки наш парламент розпочне нормальну роботу, ми зможемо провести роботу щодо змін до виборчого законодавства з урахуванням думок усіх місій спостерігачів, зокрема й місії ОБСЄ", - сказав Азаров.

Він додав, що під час розробки змін до виборчого законодавства будуть проведені консультації не тільки з парламентськими політсилами, а й із політичними партіями, не представленими в ВР, та громадськістю.

Окрім того, говорячи про час головування України в ОБСЄ в 2013 році Азаров запевнив, що країна займатиме "збалансовану позицію при розгляді найбільш гострих питань порядку денного".

За його словами, основними пріоритетами України будуть комплексні заходи, направлені на врегулювання Придністровського конфлікту, забезпечення енергетичної безпеки, протидію торгівлі людьми, імплементацію проектів із знищення надлишкових запасів зброї тощо.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News