Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безулик на "Інтері" вестиме соціалку?

Середа, 20 лютого 2013, 09:45

Ток-шоу Ганни Безулик на телеканалі "Інтер", імовірно, матиме соціальну тематику, а політику буде висвітлювати шоу Савіка Шустера.

Джерела газети "Комерсант-Україна" на каналі стверджують, що шоу Безулик, можливо, збереже назву, але змінить формат – орієнтовно, це буде соціальне шоу з акцентом на обговоренні суспільно значимих проблем.

"Поки можна говорити про дві речі: Ганна Безулик з "Інтера" не йде, але політику тепер буде висвітлювати програма Шустера", - сказало високопоставлене джерело газети на каналі. 

Ведучий програми "Свобода слова" на ICTV Андрій Куликов вважає, що "Інтер" намагається повернути собі частину авторитету, втрачену за останні рік-півтора, і тому зібрав у команді трьох популярних політичних ведучих – Савіка Шустера, Ганну Безулик і Євгена Кисельова. 

Середній рейтинг "Справедливості" з Безулик із початку року (чотири випуски) склав 4,51%, "Шустер Live" на "Першому національному" – 4,08%.

Втім, як зазначає Куликов, аудиторія "Першого національного" набагато менша, тому на "Інтері" рейтинг "Шустер Live", швидше за все, буде вищим. 

Він додає, що "Шустер Live", на відміну від "Справедливості", виходить російською мовою, яка більш звична для аудиторії "Інтера". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...