Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман розповіла, як хитрий Яценюк використав Кличка

Середа, 20 лютого 2013, 16:21

Опозиція використовує лідера партії "УДАР" Віталія Кличка для того, щоб парламент не прийняв євроінтеграційні закони.

Таку думку в коментарі Фокус.ua висловила заступник голови парламентського комітету з прав людини регіоналка Ганна Герман.

"Ще пізніше Кличко зрозуміє, що його просто використовували ти, хто не хотів, щоб парламент прийняв "євроінтеграційні закони", - сказала вона.

За словами Герман, Кличко спочатку заблокував трибуну заради сенсорної кнопки, однак пізніше зрозумів, що не зміг з'ясувати навіть для себе, що ж таке насправді сенсорна кнопка.

"Йому кинули гачок, і він його проковтнув. Тепер буде думати, як із цього вийти", - сказала регіоналка.

Герман впевнена, що лідери "Батьківщини" використовують ситуацію проти свого колеги по опозиції.

"Тепер Яценюк зможе чужими вустами поширювати меседжі про те, що Кличко вміє тільки бити, але не вміє думати. Конфлікт інтересів: Кличко для нього серйозний конкурент", - резюмувала член Партії регіонів.

Як відомо, опозиція заблокувала Верховну Раду 5 лютого, у день відкриття другої сесії. Головною вимогою політиків було персональне голосування всіх народних обранців.

Голови парламентських фракцій неодноразово проводили переговори, однак, поки не відновили роботу парламенту.

Вдень 20 лютого з'явилася інформація про те, що регіонали  зірвали переговори між фракціями, відмовившись від раніше обговорених домовленостей. У зв'язку із цим опозиція продовжила блокувати президію парламенту.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування