Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибока вже нудить, але на ніч опозиція залишається

Середа, 20 лютого 2013, 19:09

Депутати від опозиції в посиленому складі залишаються в сесійній залі Верховної Ради для продовження блокування роботи парламенту.

Про це повідомив лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок на брифінгу в середу.

"Як в'юн на розпеченій сковорідці - так себе ведуть Партія регіонів і комуністи під час усіх наших нескінченних нарад, від яких, вибачте, вже нудить", - сказав він.

"Ми поступилися у всьому, в чому тільки можна було поступитися, погоджувалися на будь-які схеми, але кожен раз влада демонструвала своє абсолютне небажання працювати", - зазначив Тягнибок.

Він уточнив, що спікер Верховної Ради Володимир Рибак не призначив час наступних консультацій, однак лідери опозиційних фракцій самі прийдуть до нього.

Також, за словами Тягнибока, представники "Батьківщини", "Свободи" і "Удару" залишаться чергувати у сесійній залі вночі.

"Не виключено, що у них така тактика присипляти нас на засіданні погоджувальної ради у глави Верховної Ради, мовляв, патова ситуація, а самі щось вночі можуть витворити. Ми відчуваємо певну загрозу, тому частину депутатів залишаємо чергувати сьогодні у залі", - додав він.

У свою чергу лідер фракції "Удар" Віталій Кличко також наголосив, що Партія регіонів змінює свою позицію від консультацій до консультацій і заявляє, що її не влаштовують домовленості, досягнуті раніше.

"Ми всі розуміємо, що нашими співрозмовниками керують, керують ззовні. У нас є всі підстави говорити, що ними керують з Банкової (вулиця в Києві, де знаходиться адміністрація президента)", - сказав він.

Лідер "Удару" зазначив, що президент Віктор Янукович до цих пір не прояснив свою позицію у зв'язку з блокуванням роботи парламенту.

"Висновок один - незалежний парламент можновладцям сьогодні не потрібен. Їм потрібен парламент, яким можна керувати", - упевнений Кличко.

Інтерфакс-Україна, ЛІГАБізнесІнформ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування