Висока драматургія: місця спілкування з Януковичем приховують

Четвер, 21 лютого 2013, 16:07

Перший національний канал не розкриває місця включення телемосту "Діалог із країною" президента Віктора Януковича.

Про це заявив керівник телеканалу Олександр Пантелеймонов в коментарі "Українській правді".

За його словами, цей проект буде йти у прямому ефірі. "Цей проект буде у прямому ефірі не тільки нашого каналу, а й, якщо я не помиляюся, на "Інтері", "1+1", "ICTV", "УТР". Трошки пізніше, наскільки я розумію, буде якась версія на ТРК "Україна", - сказав Пантелеймонов.

На питання, де будуть знаходитися майданчики для включень, керівник телеканалу сказав: "Є дуже багато ЗМІ, які висловили зацікавленість в тому, щоб подивитися, як це відбувається. З огляду на це, ми їх запрошуємо на один з таких майданчиків у Києві на Майдані Незалежності".

"Це, чесно кажучи, єдиний майданчик, про який ми хочемо говорити", - зазначив він.

На питання, чому не розкриваються інші місця включень, Пантелеймонов відповів: "Виходячи з загальної драматургії, щоб нашим глядачам було цікаво дивитися. Таких включень буде близько 20".

Відповідаючи на питання, яким чином здійснюється підбір людей, які зможуть поспілкуватися з Януковичем, керівник телеканалу зазначив: "Хто завгодно може прийти".

На питання, як люди можуть дізнатися, куди приходити для спілкування з президентом, Пантелеймонов відповів: "Це завдання журналістів, щоб вибрати цікаві, тематичні локації. Далі – це завдання журналіста поспілкуватися. Якщо я буду говорити далі, мені доведеться трошки розповісти про локації. Вибачте, далі я не можу говорити".

Як відомо, влада у столиці і регіонах не повідомляє, звідки будуть включення.

22 лютого об 11 годині буде транслюватися в прямому ефірі Першого національного проект "Діалог із країною", у якому президент Янукович з нагоди третьої річниці інаугурації буде спілкуватися з громадянами країни.

Президент відповідатиме на запитання громадян, поставлені під час прямих включень з різних міст України, а також з "гарячої лінії" за телефоном 0800-50-2013.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News