Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розслідування вбивства харківського судді зайшло у глухий кут - Москаль

Понеділок, 25 лютого 2013, 09:20

Народний депутат Геннадій Москаль стверджує, що розслідування вбивства сім'ї харківського судді Володимира Трофимова "зайшло в глухий кут".

Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

"Принагідно зазначу, що за моєю інформацією зараз розслідування цього вбивства зайшло в глухий кут, і ніяких реальних версій нема", - написав він.

Москаль і ще двоє депутатів - Віталій Ярема та Микола Паламарчук - звернулися до міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка з проханням визнати "повну профнепридатність МВС у розкритті резонансного вбивства сім'ї судді Трофимова".

"Також вчергове нагадую міністру, що ми готові допомогти, використати свій досвід та надати особисту допомогу у розкритті цього злочину – у бандитів нема політичного забарвлення, тож і МВС не має звертати увагу на наші політичні вподобання", - написав він.

За його словами, всі троє депутатів мають відповідні допуски до державної таємниці, тож допущення їх до матеріалів справи не має бути проблемним.

Як відомо, у грудні в Харкові була вбита сім'я судді одного з районних судів: сам суддя, його дружина, син і співмешканка сина. Всі тіла обезголовлені.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування