У вбивстві "регіоналки" з Херсонщини підозрюють її чоловіка

Понеділок, 25 лютого 2013, 19:18

У справі щодо вбивства депутата Херсонської облради від Партії регіонів Олени Машинської затримано підозрюваного - її чоловіка.

Про це повідомив прес-секретар прокурора області Федір Самойленко, повідомляє державне інформаційне агентство "Укрінформ".

"У справі щодо загибелі депутата Херсонської облради Машинської вже є підозрюваний - її чоловік. Його затримано, згідно зі ст. 208 КК, як підозрюваного у скоєнні злочину. Але звинувачення чоловікові ще не пред'являли. На момент затримання він перебував у стані алкогольного сп'яніння", - заявив він.

За словами речника прокурора, докази, які зібрали експерти на місці загибелі Машинської, свідчать, що вона померла насильницькою смертю.

"Труп жінки вбивця кинув у вигрібну яму. У будинку, де мешкала з чоловіком Машинська, а також на її чоловікові знайдено сліди бурої речовини, яку направлено на експертизу для з'ясування, чи не є вони слідами крові вбитої", - розповів Самойленко.

За його словами, на місці злочину продовжують працювати експерти.

Як відомо, на Херсонщині в смт. Каланчак на подвір'ї власного будинку знайдена мертвою 45-річна жінка, депутат облради від Партії регіонів Машинська, яка працювала начальником відділу освіти Каланчацької райдержадміністрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування