Присяжнюк знайшов крайнього в скандалі з маршрутками

Четвер, 28 лютого 2013, 13:13

Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк звільнив начальника управління промисловості, транспорту та зв'язку Київської ОДА Сергія Діденка через скандал з маршрутками.

Про це повідомляє прес-служба Київської облдержадміністрації.

"Сьогодні я зустрівся з перевізниками Київської області, щоб з перших вуст почути їхню думку щодо проведення конкурсу на визначення перевізників пасажирів та обговорити їхні вимоги. Насправді не все так однозначно, як мені доповідали", - сказав Присяжнюк.

Він додав, що багато питань можна б було зняти в ході роз'яснювальної роботи серед перевізників, але "непрофесійні дії деяких представників облдержадміністрації призвели до збурення громадськості".

"Я стою на позиції, що в області повинні працювати місцеві виробники, як послуг так і товарів. Однак, це не повинно бути догмою. Якщо хтось пропонує кращі умови, більш лояльну цінову політику для споживача, він повинен працювати на ринку Київщини і створювати здорову конкуренцію", - сказав губернатор.

Коментуючи причини звільнення Діденка, Присяжнюк наголосив: "Мені потрібні керівники, які захищають інтереси держави і громади, а не збурюють суспільство".

У прес-службі Київської облдержадміністарції відзначили, що 28 лютого проходить засідання конкурсного комітету, де визначаються перевізники пасажирів, які працюватимуть на Київщині.

Як відомо, 26 лютого автоперевізники, які працюють на низці маршрутів у Київській області, відмовилися перевозити пасажирів і провели мітинг. Причиною назвали конкурс, згідно з яким тендер на перевезення пасажирів виграла одеська компанія. 

Прокуратура Київської області відразу розпочала перевірку законності проведення влітку 2012 року Київською облдержадміністрацією конкурсу.

Однак Присяжнюк запевнив, що автоперевізник з Одеської області законно виграв конкурс на перевезення пасажирів на Київщині. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування