Москаль попросив Януковича звільнити Луценка на Великдень

Неділя, 10 березня 2013, 11:35

Нардеп від ВО "Батьківщина" Геннадій Москаль сподівається на помилування президентом Віктором Януковичем Юрія Луценка на Великдень, який цього року християни східного обряду відзначатимуть 5 травня.

Про це він сказав в ефірі "5 каналу" в суботу ввечері, передають "Українські новини".

Депутат повідомив, що також звернувся до президента з проханням помилувати жителя Красноармійська (Донецька область), який убив маніяка.

"Коли проти нього порушили кримінальну справу, все населення повстало. Людина ж зробила справу замість міліції. Тож я попросив пана президента про його помилування і помилування Луценка. Я навів йому слова з Біблії, Євангеліє від Матвія й Іоанна: "На свято ж Пасхи правитель має звичай відпускати народові одного в'язня, якого народ хоче бачити на волі", - сказав він.

При цьому, на думку депутата, український народ хоче бачити на волі обох ув'язнених.

Парламентарій зазначив, що звернення вже знаходитися на розгляді в адміністрації президента, і висловив сподівання на задоволення свого прохання.

Як повідомлялося, 1 березня Янукович заявив, що готовий розглянути помилування Луценка. При цьому дружина екс-міністра, депутат Ради від "Батьківщини" Ірина Луценко виключає звернення її чоловіка до Януковича з проханням про помилування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування