Азаров звинуватив ЗМІ в дріб’язковості і гальмуванні розвитку України

Середа, 13 березня 2013, 10:15

Прем’єр Микола Азаров звинувачує українських журналістів у гонитві за скандалами і гальмуванні розвитку країни та особистості українців.

Про це він заявив на засіданні Кабміну 13 березня.

Прем’єр нагадав, що 12 березня відзначали 150-річчя "мислителя планетарного масштабу Володимира Вернадського".

"Я був просто вражений тим, що такій непересічний події, як ювілей академіка Вернадського, не знайшлось місця в ефірі більшості національних телеканалів і шпальтах газет. Можливо, сталися інші події? З'явились новини, які відсунули, перекрили ювілей світового масштабу? Ні. В ефірі все та ж скандальність, скепсис, дріб’язковість", - заявив Азаров.

"Що відбувається? Чому нам не дають пишатися тим, чим Україна безумовно може пишатися? Наші люди мають право на об’єктивну інформацію", - додав він.

Прем’єр обурився, що ЗМІ увагу українців "відволікають на те, що для розвитку країни, для впевненості і гордості людини нічого не дає".

"А де до речі були націонал-патріоти? Де їх позиція? Такого не повинно бути! Нам всім треба задуматися, як припинити штучну ескалацію негативних настроїв, які насправді дуже сильно стримують розвиток держави і розвиток особистості в цій державі", - підсумував Азаров.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування