"Регіонал" заявив, що "у Путіна справи – теж дрянь"

Четвер, 14 березня 2013, 09:51

Депутат-"регіонал" Ярослав Сухий назвав "поганню" програму про візит президента України Віктора Януковича до Росії, яка вийшла на телеканалі "Росія".  

"Схоже, що це в російських політтехнологів справи кепські, раз вони опускаються до такого дрібного шантажу президента суверенної держави", - сказав він "Коментарям". 

На думку нардепа, ні для кого не секрет, "що собою являє російське керівництво", й ілюзій щодо цього уже ні в кого не залишилося.

"У Путіна справи теж дрянь. Він краще б готувався до російського майдану. Путін вважає, що це йому так просто зійде і він усе життя буде царювати", - заявив Сухий.

Він вважає, що автори російської програми сподівалися зробити "постріл", яким би змусили Януковича бути більш згідливим.

"Але цей постріл холостий, бо Янукович – це не Кучма й не Ющенко. Він більш стійкий, жорсткий і непоступливий", - запевнив Сухий.

Він заявив, що, спостерігаючи за нападками російських медіа на українське керівництво, які почастішали, він згадує вірш Василя Симоненка, який завершується словами: "А ми спокійно й суворо стрічаємо у праці і бурмі наклепи злобні та тупі докори, потоки божевільної брехні".

Як повідомлялося, російський тележурналіст Дмитро Кисельов на телеканалі "Росія" дав свою оцінку візиту українського президента Віктора Януковича до Росії та його зустрічі з російським колегою Володимиром Путіним.

Він змалював похмуре майбутнє України поза Митним союзом і, по суті, висміяв президента України, заявивши, зокрема, що "справи у Януковича – дрянь".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News