Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Іще один "регіонал" ополчився на Королевську

П'ятниця, 22 березня 2013, 12:53

Народні депутати так і не почули від міністра соціальної політики Наталії Королевської відповідей на конкретні запитання, заявив "регіонал" Ярослав Сухий.

"Мало того, що гуманітарний вантаж стоїть на кордоні, мало того, що різдвяні подарунки не доїхали до своїх одержувачів, їх ще штрафують. Їх штрафує митниця або вантаж простоює і не оплачується", - обурився він, передають "Коментарі".

Депутат наголосив, що штрафується майно благодійних організацій.

"Мені подобається благодійник із Голландії, який уже 20 років займається гуманітарною допомогою в Україну, а зараз удома йому показують, що він несповна розуму, тому що, виходить, він робить роботу, яка нікому не потрібна в Україні", - заявив Сухий.

За його словами, депутати хотіли почути відповідь на запитання, "коли запрацює функція в комісії з гуманітарних проблем при Мінсоцполітики".

"Ми цього не почули. Почули якісь дурниці-небилиці, про собачок, про котиків. Розумієте, якщо хтось хоче під виглядом благодійності просунути якусь контрабанду, то для цього і є ця комісія, щоб відмовити в цьому", - заявив Сухий.

"Люди кидаються на нас, як на членів комітету соціальної політики, тому що вони не можуть потрапити в Кабмін, щоб поставити запитання, коли, зокрема, прибудуть ліки", - сказав він.

Також "регіонал" зазначив, що на засіданні комітету обговорювалося питання недовіри до Королевської, яке вносив екс-заступник міністра праці та соцполітики Павло Розенко (УДАР).

"Але я сказав, що через три місяці ще зарано обговорювати питання про недовіру. Однак після сьогоднішнього виступу я змінив свою думку. І взагалі безглуздо голосувати про недовіру на комітеті, оскільки її призначає або не призначає президент", - сказав Сухий.

"У мене немає до неї (Королевської) упереджень, вона раніше була в БЮТ, а потім змінилася. Але мені важливо дивитися на те, що людина непрофесійна і не хоче вчитися, і не хоче розуміти, тому що її душать амбіції", - заявив Сухий.

Виступаючи вранці з трибуни парламенту під час години запитань до уряду, Королевська говорила на суміші російської та української мов. Зокрема, у неї прозвучала така фраза: "Кішки та цуценята якісь там нє могут пакупати сєбє в кішчачих магазинах".

Крім того, вона різко відповідала депутатам, переходила на підвищені тони і майже крик.

Через те провладна депутат Ганна Герман попросила прем’єра Миколу Азарова більше не приводити Королевську до парламенту.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...