Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков каже, що в Тимошенко забрали телевізор, а тюремники спростовують

Четвер, 14 березня 2013, 13:47

Коли прокуратура розпочала допити свідків по справі Щербаня, з палати Юлії Тимошенко працівники пенітенціарної служби прибрали телевізор.

Про це повідомили в прес-службі "Батьківщини".

В партії переконані, що це зроблено для того, аби Тимошенко не могла дивитися телевізійні новини та слідкувати за перебігом подій у кримінальній справі щодо вбивства Щербаня.

Водночас, нардеп Арсен Аваков звернувся з депутатським запитом до керівника Качанівської колонії, в якому просить повідомити про причини, через які з палати Тимошенко було прибрано телевізор.

"Якщо повернення телевізора до медичної палати не є можливим з технічних причин - народні депутати України готові передати Юлії Тимошенко новий телевізор", - зазначається у зверненні.

Водночас, у державна пенітенціарна службі повідомили, що заяви Авакова про відсутність телевізору не відповідають дійсності.

"ДПтС невідомо, звідки і навіщо народним депутатом поширюється подібна інформація, адже телевізор у палаті засудженої перебуває з першого для її поміщення до ЦКЛ Укрзалізниці, і він у справному стані", - повідомили тюремники.

В пенітенціарній службі заявили, що якщо народні депутати дійсно мають намір передати пенітенціарній службі новий телевізор, то вони завжди можуть це зробити.

"У такому випадку засуджені жінки, які тримаються в Качанівській виправній колонії, будуть вдячні за подарунок до свята Масляної", - йдеться в повідомленні.

"Адже жодна жінка у колонії не має персонального телевізору, а мають змогу переглядати телепередачі лише у спеціальних кімнатах та у чітко визначений розпорядком дня час", - заявили тюремники.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування