Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров будував аеропорти і стадіони на 200 років вперед

Вівторок, 19 березня 2013, 11:02

Прем'єр Микола Азаров запевняє, що об'єкти, побудовані під Євро-2012 ще будуть завантажені.

Про це він заявив на прес-конференції у вівторок, відповідаючи на запитання журналіста зі Львова, що Львівський аеропорт використовується на 8%, а стадіон не використовується взагалі, тоді як його обслуговування коштує бюджету 10 мільйонів на рік.

"Ось я коли почув це питання, то, чесно кажучи, внутрішньо посміхнувся. Діти є? Ви ніколи на трирічну дитину не купуєте одяг в розрахунку на сьогоднішній день. Прийнято на виріст купувати", - заявив прем'єр.

"Хто ж будує такі об'єкти як аеропорт, з розрахунку сьогоднішньої пропускної спроможності? Якщо такий об'єкт будується, він будується в розрахунку на 100-200 років", - підкреслив Азаров.

"Ви можете передбачити, який у Львові буде вантажопотік через 50 років?", - запитав він.

Азаров запевнив, що в найближчі роки аеропорт буде завантажений.

"Що стосується стадіону, то мені дуже прикро за львівське керівництво, що отримавши від держави такий подарунок, не може ним по-господарськи розпорядитися", - обурився прем'єр.

За його словами, він дав доручення Костянтину Грищенку, як "завантажити той прекрасний комплекс".

"Зараз багато піднімається таких інсинуацій. Ось, мовляв," Бориспіль "не використовується. Повторюю - ніхто не будує такі об'єкти на сьогоднішній день", - заявив він.

Щодо об'єктів під Євробаскет, Азаров запевнив, що вони теж знайдуть застосування.

"Що знову на виріст будемо будувати чи як? Або побудуємо, а потім будемо потім обурюватися, що його треба було будувати в два рази більше, а ви такий меленький побудували", - заявив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування