Азаров: таємних засідань немає, завжди є витік інформації

Вівторок, 19 березня 2013, 11:16

Таємних рішень Кабінету Міністрів не буває.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров на прес-конференції, коментуючи інформацію про те, що уряд проводить таємні засідання з деяких питань.

"Коли готується рішення уряду, що зачіпає інтереси наших структур, які так сказати заробляють на певних питаннях значні гроші... Рішення ніколи не буває таємним", - уточнив він.

"Хоч нас іноді дорікають, що ось урядом закриті якісь рішення готуються. Ніколи закритих рішень не буває", - запевняє прем'єр.

"Процес підготовки рішень завжди відкритий. Є автор, який готує якесь рішення. Це рішення потім проходить десятки інстанцій. Вивчається співробітниками апаратів. Пишуться зауваження, зауваження на різних засіданнях обговорюються, потім виносяться на засідання уряду, воно абсолютно відкрите, там присутні різні служби, завжди є витік інформації... Та не витік, а сам процес він відкритий", - підсумував Азаров.

Як відомо, лідер "Свободи" Олег Тягнибок заявив, що на понеділок було призначене закрите засідання Кабміну, але його скасували відразу ж після того, як на нього прибули народні депутати.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування