Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов - регіоналам: працюйте хоча б 4 дні і "не посміхайтеся"

Четвер, 21 березня 2013, 13:06

Глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вимагає від депутатів фракції явки на сесійні засідання та роботи у залі.

Про це пише журналістка 5 каналу Ольга Сніцарчук на своїй сторінці в Facebook.

"Вранці до засідання ради у сесійній залі регіонали проводили своє зібрання. Журналісти тому не допускалися на балкон. Але в камеру 5-го каналу звук доносився. Далі пряма мова того, як лідер фракції Єфремов вичитує своїх", - уточнила вона.

"Колеги! От якщо щось робимо - робимо все разом. Немає красивих і некрасивих. Я звертаюся до всіх. Не можна якщо фракція займається чимось одним, а хтось ходить по залу і посміхається.. створюється таке враження, що одні боги (?), а другі - повинні щось робити", - сказав Олександр Єфремов.

"І повірте, потрібно жорстке ставлення до цього питання. Або ми колектив, або хтось не хоче бути колективом...", - додав він.

Глава фракції Партії регіонів також висловився щодо питання явки народних депутатів на засідання парламенту.

"І друге питання - явка... Не можна так: захотів - поїхав, захотів - призначив у посольстві США або десь там. Ну, не можна, неможливо так працювати. Я не можу... ображайтеся, не ображайтеся, нам треба віддати 226 голосів. Тож є робочі дні - ми прийшли відпрацювали", - зазначив він.

"Я ж ніколи нікого... Є три тижні у нас неробочих, на здоров'я плануйте... Але є 4 дні на тиждень, давайте їх... Повірте, у мене команда є кожен день протоколювати всю явку... потім через певний час будуть зроблені висновки. Я не хочу цим займатися. Ви ж всі керівники, ви знаєте, якщо у вас десь на підприємстві щось треба зробити, ми стягали все. Ось зараз така робота у нас", - підсумував Єфремов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування