Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зміни до Конституції розглянуть найближчим часом - Ставнічук

Четвер, 21 березня 2013, 18:05

Конституційна асамблея на своєму найближчому засіданні обговорить повний спектр пропонованих змін до Конституції.

Про це повідомила радник президента - керівник головного управління з питань конституційно-правової модернізації Марина Ставнійчук на брифінгу після засідання Ради регіонів.

"Схоже, ми підходимо до того етапу, коли Конституційна асамблея покаже цілісний, системний підхід до оновлення Конституції. Принаймні дискусія на пленарному засіданні відбудеться", - сказала вона.

Окрім того, Ставнійчук зазначила, що в Україні поки що немає умов для початку впровадження адміністративно-територіальної реформи.

"Сьогодні не йдеться про здійснення адміністративно-територіальної реформи. Ще не дозріли умови, зокрема економічні та соціальні, для того, щоб ми вели мову про початок серйозних дій щодо здійснення адміністративно-територіальної реформи", - сказала вона.

У свою чергу заступник голови Адміністрації президента Сергій Ларін зазначив, що не можна починати будь-які реформи без урахування інтересів людей.

"Така ідея, щоб починати знизу, щоб люди свідомо, щоб самі прийшли до цього, не адміністративним шляхом прийшли: об'єднуйтеся, це буде спротив. Люди мають прийти до того, що потрібно об'єднуватися для того, щоб вони відчули покращення життя", - сказав він.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...