"Регіонали" збрехали про відрядження до Європи?

Четвер, 21 березня 2013, 20:25

Депутати від Партії регіонів не відвідували засідань Парламентської Асамблеї Євро-НЕСТ (ЄС - країни "Східного партнерства") на поточному тижні.

Про це повідомили у Секретаріаті Євро-НЕСТ.

Згідно з інформацією, на цьому тижні в рамках Асамблеї відбулося лише засідання Комітету з соціальних питань, освіти, культури і громадянського суспільства, яке відбувалося в Брюсселі 19-20 березня.

При цьому, на засіданні були присутні три українських депутати: Степан Курпіль та Михайло Апостол від "Батьківщини" і Олег Панькевич з ВО "Свобода".

У четвер депутат від ПР Ірина Бережна, яка є першим заступником голови комітету Верховної Ради з питань євроінтеграції, заявила, що депутати-члени комітету від Партії регіонів не могли взяти участь у засіданні Комітету, запланованому на 20 березня, у зв'язку з тим, що перебували в міжнародних відрядженнях.

За її словами, депутати відвідували Парламентську Асамблею Ради Європи, а також брали участь у заходах в рамках Парламентської Асамблеї Євро-НЕСТ.

В результаті, Комітету не вдалося узгодити склад делегації в Комітеті міжпарламентського співробітництва Україна-ЄС, що призвело до скасування запланованого на 3-5 квітня засідання цього Комітету.

Глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов також заявив журналістам про те, що депутати від ПР не причетні до зриву засідання Комітету міжпарламентського співробітництва Україна-ЄС, про що й попередили голову Комітету з питань європейської інтеграції Верховної Ради Григорія Немирю.

"Для нього це не було несподіванкою. Він чомусь вважав за необхідне влаштувати шоу і запросити пресу, хоча заздалегідь знав, що представників Партії регіонів не буде на цьому комітеті, тому що більша частина знаходиться у відрядженнях по лінії Євросоюзу: на Парламентській Асамблеї Ради Європи і на Євро-НЕСТ", - сказав Єфремов.

Ви можете це перевірити по відряджувальним документам, які є на руках у депутатів", - додав він.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News