Попов сподівається за ніч розчистити київські дороги

Субота, 23 березня 2013, 19:45

Затори на столичних автошляхах мають бути ліквідовані вже до ранку неділі (24 березня), аби підготувати дороги до повного відновлення роботи громадського транспорту.

Про це під час чергового засідання міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій заявив голова КМДА Олександр Попов, повідомляє прес-служба адміністрації.

"За добу в столиці випало понад 40 мільйонів тонн снігу – це рекордна кількість за останні 100 років. Ситуацію у місті визнано як надзвичайну. І зараз ми зосередили всі сили на ліквідації наслідків негоди. Наразі в місті працює дев’ять груп оперативного реагування, які за допомогою спеціальної техніки, у тому числі і евакуаторів, допомагають ліквідовувати затори", - сказав він.

"Ми маємо вивільнити автошляхи вже до ранку, аби підготувати їх до виходу громадського транспорту. Зранку в понеділок наземний громадський транспорт має відновити свою роботу на 100%", – сказав Попов.

За дорученням очільника КМДА в столичній мерії розгорнуто оперативний штаб, який вночі координуватиме роботу задіяних до боротьби з негодою служб.

В той же час, за даними сервісу "Яндекс-Пробки", станом на 21:11 суботи рівень заторів у столиці становить 5 балів із 10 можливих.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування