Азаров не вірить у причетність Кучми до вбивства Гонгадзе

Неділя, 24 березня 2013, 22:05

Прем'єр Микола Азаров не вірить у причетність екс-президента Леоніда Кучми до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Про це він заявив в неділю в інтерв'ю телеканалу "Мир".

"Ну, тим більше не можу повірити, що якісь такі команди віддавалися безпосередньо президентом. Знаючи добре президента, з яким я працював 11 років і спілкувався в різній обстановці – службовій і неслужбовій, я не можу допустити те, що він міг дати команду на вчинення такого посадового злочину", - сказав Азаров.

Він також не вірить, що наказ про вбивство журналіста екс-генералу МВС Олексію Пукачу міг дати покійний екс-глава МВС Юрій Кравченко.

"Я знав добре покійного Кравченка і я не можу повірити і ніколи не повірю, що він міг давати команди такого плану людині, яка за ієрархічними сходами стояла набагато нижче", - відзначив прем'єр.

"Я знаю, як працює ієрархічна система, і не можу повірити, що Кравченко давав безпосередньо команди якомусь начальнику управління. Для цього людина повинна була входити в коло його найближчого оточення, якому він міг би довіряти. Я ніколи не бачив цієї людини (Пукача) в найближчому оточенні Юрія Кравченка. Тобто між ним та міністром внутрішніх справ існував, скажімо так, цілий ряд проміжних ланок", - сказав Азаров.

Він також висловив упевненість, що у справі Гонгадзе є закордонний слід: "А в тому, що в цій справі є зарубіжні сліди, у мене жодних сумнівів немає".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News