Кличко про Тягнибока: "Нас об’єднує боротьба проти режиму"

Середа, 27 березня 2013, 16:25

Лідер УДАРу Віталій Кличко заявляє, що його політичну силу не фінансують олігархи.

"За нашою політичною силою сьогодні ніякі олігархи не стоять", - сказав він в інтерв’ю Бі-Бі-Сі.

Кличко також додав, що як підприємець сплачує податки в Україні, сплачує їх там, "де ведеться діяльність, там", де він заробляє гроші.

На питання щодо його планів на президентські вибори, Кличко відповів: "На мою думку, це ще зарано зараз обговорювати, до президентських виборів ще два роки. І всі ці рейтинги, які зараз публікують – не більше, ніж спекуляція. За цей час може багато що відбутися, і тому давайте будемо чітко давати відповідь ближче до виборів".

Говорячи про акції протестів, організовані опозицією, Кличко зазначив, що вважає їх ефективними.

"Однозначно. Українці хочуть висловити своє ставлення до сьогоднішньої влади і до тих процесів, які відбуваються в Україні. І, на жаль, не лишається українцям нічого іншого, як виступати з протестами, щоб їх почули, тому що вони не бачать перспектив свого майбутнього, вони не бачать світла в кінці тунелю", - сказав він.

На питання, чи не боїться він радикалізуватися, стоячи на одній сцені, наприклад, із Олегом Тягнибоком, Кличко відповів:

"Я дуже не хочу, щоб дії були радикальними, але протест – це також одна із форм висловлення своєї думки. Я впевнений, що якщо я перебуваю на одній сцені і в парламенті з Олегом Тягнибоком, я перебуваю в Києві, я перебуваю в Україні, ми – українці, і це нас об’єднує. Нас об’єднує з усіма українцями те, що в нас є одна проблема".

"Що стосується партії "Свобода", яка дуже радикальна, націоналістична радикальна партія, хочу сказати, що ми координуємо наші дії, коли боремось з режимом. Ми координуємо наші дії у Верховній Раді. І я впевнений, що у нас є спільні погляди щодо майбутньої України – ми бачимо розвиток України, її майбутнє в європейському суспільстві. І нас об’єднує дійсно боротьба проти цього режиму", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News