Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніченко наїхав на авіакомпанію, до якої причетний Азаров

Неділя, 3 березня 2013, 15:19

"Регіонал" Вадим Колесніченко звинуватив у провокації проти себе. авіакомпанію Air-Onix, якою частково володіє сім'я його соратника Миколи Азарова.

Про це пише журналіст Сергій Лещенко у своєму блозі на "Українській правді".

Так, згідно з інформацією з сайту Національної комісії цінних паперів і фондового ринку, 70% цієї авіакомпанії належить австрійській фірмі ASA LuftFahrt Formgestaltung.

Згідно з австрійським реєстром власності, власником половини австрійської фірми ASA LuftFahrt Formgestaltung виступає австрійська фірмочка "Гарда", до якої причетний син прем'єра Олексій Азаров.

Директором цієї фірми донедавна працювала Лілія Фатхуліна - вона ж Лілія Азарова - невістка Миколи Азарова.

Адреса реєстрації австрійської компанії ASA LuftFahrt Formgestaltung - та ж, що у компанії "Гарда".

Керівником ASA LuftFahrt Formgestaltung є австрійський юрист Фрідріх Бубла, який разом із Олексієм Азаровим був директором іншої австрійської компанії - так званого Фонду "Стабільна Україна", який розміщував піар-кампанію на підтримку Азарова-старшого.

Крім того, Бубла є представником торгової марки SLAV у базі даних торгових марок Євросоюзу. Володіє маркою SLAV сім'я Андрія Клюєва.

Також Бубла входить у наглядову раду австрійської компанії Клюєвих SLAV Handel, Vertretung und Beteiligung Aktiengesellschaft - разом із дружиною Сергія Клюєва Іриною.

Тож Колесніченко дарма заявив, що керівництво авіакомпанії Air-Onix виступає проти Партії регіонів.

Тим більше, що згідно наказом ""Про затвердження Правил повітряних перевезень пасажирів і багажу"від 30 листопада 2012 року, депутатське посвідчення не є документом, за яким здійснюється перевезення пасажирів: реєстрація пасажирів здійснюється на підставі квитка та документа, який засвідчує особу - для громадян України паспорта громадянина.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...