Транспорт у Києві ходить із перебоями

Субота, 30 березня 2013, 14:54

На деяких ділянках доріг у Києві спостерігається ускладнення руху громадського транспорту.

Як повідомляє прес-служба КМДА, зокрема, ускладнено рух на просп. Червонозоряному в районі вул. Кіровоградської, біля станція метро "Петрівка", на вулицях Чорнобильській, Уборевича, Вернадського, Сошенка.

Міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій інформує, станом на 13:00 суботи наземний громадський транспорт працює у штатному режимі. На маршрути містом направлено 100% рухомого складу відповідно до запланованого.

Проте, існують деякі затримки у русі тролейбусних маршрутів, з причини покинутого приватного автотранспорту в габаритах проїзду тролейбусів.

Так, з цієї причини було заблоковано рух тролейбусів на бульварі Шевченка у напрямку площі Льва Толстого та на просп. Свободи, у напрямку вул. Північної.

Крім того, змінено тролейбусний маршрут № 35, (станція метро "Дорогожичі" до вул. Я. Івашкевича), який наразі курсує за зміненою схемою без заїзду на просп. Гонгадзе, де від просп. Свободи до вул. Маршала Гречка в обох напрямках в габаритах проїзду тролейбусів припарковано 30 автотранспортних засобів, з них 3 великогабаритні.

Через незадовільне прибирання снігу на вул. Монтажників не можливо організувати стабільну роботу автобусного маршруту звичайного режиму руху №12 (вул. Ізюмська – вул. Олексіївська).

Прес-служба КМДА також повідомляє, що станом на 12:00 суботи до Контактного центру міста Києва за телефоном 15-51 надійшло 65 звернень з питань прибирання снігу на прибудинкових територіях, 67 звернень з питань прибирання снігу у місцях загального користування та 70 щодо прибирання снігу на автомобільних дорогах міста.

Також від мешканців столиці надійшли питання щодо відсутності або нерегулярного руху транспорту. Так, 15 звернень надійшло щодо руху автобусів, 5 – трамваїв, 14 – тролейбусів, 8 – маршрутних таксі, 6 – міської електрички. Жодної скарги на роботу метрополітену за цей період не надходило.

Міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій запевняє, ситуація з прибиранням снігу та робота громадського транспорту в місті є повністю контрольованою.

Як повідомлялося, раніше міська влада звернулася до киян з проханням не виїжджати та не виходити з домівок без нагальної потреби.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News