У ПР не виключають, що Рада знову може зібратися на Банковій

Вівторок, 16 квітня 2013, 02:04

Депутат від Партії регіонів Євген Балицький не виключає того, що засідання парламенту може знову відбутися не в будівлі Верховної Ради.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Якщо ти хочеш працювати, ти шукаєш спосіб, якщо не хочеш – шукаєш причину", - вважає депутат.

"Ми нічого не шукаємо, ми працюємо. Ось у вас написано "Чи запрацює Рада?". Звичайно, запрацює. З ними (опозицією) чи без них", - додав він.

"В ситуації, коли нам потрібно, щоби ми працювали стабільно, а їм потрібно, щоби чим гірше, тим краще, я готовий працювати, де завгодно", - сказав Балицький.

На уточнення "Чи не виключаєте ви, що фракція знову збереться не "під куполом"?", депутат зазначив: "Я не виключаю, враховуючи ситуацію, бачачи, якими методами діє опозиція, я нічого не виключаю. Але точно можу сказати, що ми працюватимемо".

У порядку денному на 16 квітня – проект постанови № 1034 про призначення позачергових виборів Київського міського голови та депутатів Київської міської ради.

Як відомо, 4 квітня, стикнувшись з блокуванням трибуни, депутати від більшості у складі ПР, КПУ та деяких позафракційних депутатів пішли на "збори" на вулиці Банковій 6-8. "Зборами" ці заходи назвав і спікер Володимир Рибак, коли йшов туди.

Однак пізніше депутати від більшості вирішили оголосити збори засіданням Верховної Ради та оголосили про реєстрацію 244 депутатів.

При цьому апарат Верховної Ради відмовляється надати копії списків реєстрації з живими підписами.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування