"Батьківщина" намагається поглинути Яценюка

Середа, 17 квітня 2013, 16:32

Створення єдиної партії можливе лише у разі входження членів партії "Фронт змін" у партію "Батьківщина".

"Активність (у процесі переговорів щодо створення єдиної партії) проявляється з боку керівництва партії "Фронт змін", - повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в партії "Батьківщина".

За словами співрозмовника агентства, партія "Батьківщина" наполягає на тому, що об'єднання партії має відбуватися шляхом вступу до партії "Батьківщина".

Джерело наголосило, що спостерігаються спроби з боку партії "Фронт змін" прискорити процес об'єднання.

Також він зазначив, що "Батьківщина" наполягає на тому, щоб інші партії приймали рішення про входження її до складу як найбільш великої опозиційної політичної сили.

Джерело наголосило, що наразі питання створення єдиної політичної сили перебуває на етапі обговорення принципів такого об'єднання.

Водночас співрозмовник "Української правди" в подібних випадах бачить лише спроби вплинути на Яценюка з боку "Батьківщини".

За його словами, в найближчому майбутньому мають відбутися такі об’єднавчі процеси, але з боку "Фронту змін" вони бачаться як рівноправне об'єднання. Можливо, навіть зі зміною назви партії, де щоправда все одно лишиться слово "Батьківщина".

"Але говорити про об'єднання до з’їздів обох партій поки зарано", - зазначив співрозмовник.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...