Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк пообіцяв заради звільнення Азарова розблокувати Раду

Четвер, 18 квітня 2013, 21:51

У п'ятницю вранці опозиція не блокуватиме Верховну Раду, щоб дати можливість парламенту розглянути резолюцію недовіри уряду.

Про це заявив журналістам лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

"Питання відставки уряду розглядатиметься за будь-яких обставин", - сказав він.

Депутат підкреслив, що лідери фракцій зберуться у спікера Володимира Рибака і вимагатимуть переголосування щодо законопроектів, прийнятих з порушенням норми про персональне голосування.

"Я думаю, що ми завтра цього доб'ємося, але у нас завтра більш важливе питання - відставка Кабміну, і ми обов'язково розглянемо за повною процедурою питання відставки Кабінету Міністрів", - сказав він.

Відносно вимоги персонального голосування Яценюк також зазначив, що спікер Рибак відмовився у четвер вранці ставити на переголосування законопроекти, прийняті, за інформацією опозиції, за участю "кнопкодавів".

"Тому ми зараз змінюємо тактику. Якщо він не чує одного депутата, то тоді буде слухати 170 з гаком депутатів від опозиції, які відразу будуть підходити до трибуни. Це нововведення в нашій тактиці", - розповів Яценюк.

Як відомо, прес-служби "Батьківщини" та Партії регіонів оприлюднили взаємні звинувачення у кнопкодавстві, що відбувалося під час засідання 18 квітня.

Ukranews

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування